Kinder-juustokakku resepti

Kinder-juustokakku resepti

Ainekset

Pohja

  • 300 g digestive keksejä
  • 100 g voita

Täyte

  • 500 g mascarponea
  • 3 dl kermaa
  • 300 g kinder suklaata
  • 100 g tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria tai -uutetta

Koristelu

  • maitosuklaata
  • kermavaahtoa
  • bueno suklaata

Ohje

Murskaa keksit jauheeksi, ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos tasaiseksi leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa mascarpone, kerma, tomusokeri ja vaniljasokeri sekaisin. Koostumuksesta pitäisi tulla sen verran kiinteää, että liivatetta ei tarvitse. Lisää sulatettu suklaa, ja sekoita. Levitä täyte tasaiseksi vuokaan, ja laita se jääkaappiin hyytymään elmukelmun kanssa vähintään kahdeksi tunniksi.

Koristeluun sulata haluamaasi suklaata. Laita sula suklaa muovipussiin, leikkaa pieni reikä reunaan, ja valuta nauhana kakun päälle. Laita päälle ruusupursotus kermavaahtoa, ja bueno suklaapaloja päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *