Jos mieli on maassa, niin näistä linkeistä voi olla apua

Jos mieli on maassa, niin näistä linkeistä voi olla apua

Nuoruuteen saattaa liittyä monenlaisia haasteita ja haastavia tilanteista, joihin voisi tarvita tukea. Tähän julkaisuun on kerätty hyödyllisiä sivustoja, joista voi olla hyötyä nuorille erilaissa tilanteissa tai eri elämänvaiheissa. Eli laitahan nämä linkit korvan taakse, jos niille on joskus käyttöä! Julkaisua päivitetään sitä mukaan, kun linkattavia sivustoja löytyy. Voit kirjoittaa myös kommentteihin, jos sinulla on mielessä joku linkki tai sivusto, joka sopisi tähän julkaisuun. #äläjääyksin

💚Netarissa on oma nuorisotalosi netissä. Olemme auki sunnuntaista torstaihin. Netarissa voit hengailla rennosti kavereiden kanssa tai jutella mieltäsi askarruttavasta asiasta luotettavan aikuisen kanssa.

Linkki: Netari (https://www.netari.fi/)

💚Nuorten mielenterveystalossa on luotettavaa tietoa, omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen. Nettipalvelu on avoin kaikille.

Linkki: Nuorten mielenterveystalo (https://www.mielenterveystalo.fi/nuoret/Pages/default.aspx)

💚Hyväkysymys.fi -linkin taakse on koottu Väestöliiton tarjoamia palveluita nuorille, sekä asiantuntijoiden kirjoittamia tekstejä murrosiästä, seksuaalisesta hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Nettipalvelussa voi keskustella myös korona (COVID-19) liittyvistä huolista.

Linkki: Hyväkysymys.fi (https://www.hyvakysymys.fi/artikkeli/nuorten-vaestoliitto-artikkelit/)

Julkaisun kuva: Gerd AltmannPixabaystä

Read MoreDigiverstas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *