Nuorten Digiverstaan aloituspostaus ja esittely

Nuorten Digiverstaan aloituspostaus ja esittely
Heippa ja tervetuloa Nuorten Digiverstas -hankkeen ensimmäisen blogipostauksen pariin! Hankkeen toiminta on suunnattu nuorille (16-29 -vuotiaat), jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omia digitaitojaan. Digiverstas toimii yhdessä ja rinnakkain REDI (ESR) -hankkeen kanssa tekemättä päällekkäistä työtä. Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja lähetettä ei tarvita. Toiminnassa pyritään siihen, että nuorten osallistuminen verkossa kasvaa ja nuorten elämänhallinta vahvistuu sekä yksinäisyyden tunne vähenee. Toiminta on yksilö- ja ryhmätoimintaa, jossa kehitetään omia tietotekniikkataitoja digilaitteiden ympärillä. Toiminnassa kannustetaan sosiaalisten taitojen kehittämiseen ja terveellisten elämäntapojen tavoitteluun. Toiminnassa järjestetään vaihtuvia ryhmiä osallistujien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Toiminnassa mukana oleminen edistää vuorokausirytmin parantamista. Mukaan voi tulla ilman lähetettä, mutta myös sosiaalinen kuntoutus on mahdollinen. Mahdollisuus tutustua kevyesti eri opintojen sisältöihin. Toiminta voi toimia ponnahduslautana esim. kuntouttavaan työtoimintaan!
 
Tässä blogissa tulemme jakamaan kuulumisia toiminnasta, vinkkejä hyvinvointiin (esim. reseptivinkit, liikuntavinkkaukset yms) ja jakamaan nuorten toiminnassa tekemiä tuotoksia ja muita töitä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Digiverstas toiminnassa verkon välityksellä yhdessä osallistujien kanssa piirretty maisemakuva Googlen Jamboard -sivuston kautta.
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *